Produkten har blivit tillagd i varukorgen
CartDin varukorg är tom!
Scitec Nutrition 100% WHEY Protein professional, 5 kg Scitec Nutrition 100% WHEY Protein professional, 5 kg

Scitec Nutrition 100% WHEY Protein professional, 5 kg

999 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

OBS: Den vi har i lager nu är den blå burken.
Ultrafiltrerat vassleprotein från Scitec, 5 kg!

 

  • Högsta kvalitet
  • Kanonsmaker
  • Mer muskler
  • Snabbare återhämtning
  • Mix av enzymer för bättre upptag



100% Whey Protein Professional är ett utmärkt ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat av högsta tänkbara kvalitet.
Vassleprotein anses kungen av alla bodybuildingproteiner då det har det högsta biologiska värdet (BV).
Vassleprotein har en bättre aminosyraprofil och 25 % högre BCAA-koncentration (Leucin, L-isoleucin, L-valin) än någon annan proteinkälla.
Aminosyraprofilen för 100 % Whey Protein Professional är utmärkt, den innehåller 47,5% så kallade anabola aminosyror (BCAA, arginin, glutamin och tyrosin).
100% Whey Protein Professional innehåller ca 10 % intakt microfraction immunglobulin-protein som hjälper till att stödja kroppens immunförsvar.
Vassleprotein har också förmågan att öka produktionen av endogen glutation. Glutation är den mest kraftfulla naturligt förekommande antioxidanten i kroppen.


100% Whey Protein Professional innehåller också quadrapeptider, som har visat sig ha en smärtstillande effekt, och kan därmed minska din träningsverk efter hårda träningspass.
100% Whey Protein Professional har en låg andel laktos och är berikad med L-glutamin, den vanligast förekommande aminosyran i människans muskler.

"Du är vad du äter!" - går att säga. Det är delvis sant, men också missvisande: du är vad du absorberar från vad du äter! Därför ingår en mix matsmältningsenzymer i 100% Whey Protein Professional för maximal absorbtion, så att användbara byggstenar i protein utnyttjas maximalt i din kropp! Denna formel är fri från aspartam.




Artikelnummer:
Scitec_100%ehey_5kg


Produkter

Handla

Information